Scurt chestionar

Sunteți de acord cu organizarea unui referendum cu privire la Tratatul de la Lisabona?


Pentru a vedea rezultatele de până acum, apăsați aici

RESPINGEȚI TRATATUL DE LA LISABONA

Cea mai importantă dintre campaniile noastre de până acum cerea ca tuturor cetățenilor să li se ofere posibilitatea imediată de a vota prin referendum asupra Tratatului de la Lisabona. Astfel, mai mult de un sfert de milion de oameni din întreaga Europă a semnat petițiile noastre.

Pentru a citi mai multe, apăsați aici.

CAMPANIA 'REFERENDUM PENTRU REMEDIILE NATURALE'

Această campanie are ca scop garantarea accesului liber la remedii naturale fundamentate științific pentru toți cetățenii Uniunii Europene.

Pentru a citi mai multe, apăsați aici.

PETIȚIE PENTRU O EUROPĂ A OAMENILOR DINSPRE OAMENI

Pe 13 noiembrie 2007 mai mult de treizeci de supraviețuitori de la Auschwitz și din alte lagăre de concentrare s-au întâlnit la Auschwitz pentru o conferință de o zi.

Pentru a citi mai multe, apăsați aici.

Page Tools

Trimiteți pagina unui prieten

Puneți-i un semn de carte

Tipăriți pagina

 

INIȚIATIVA UNUI REFERENDUM EUROPEAN

Un Referendum pentru remediile naturale

Click here to sign the petition online.

În ce constă campania "Referendum-ului pentru remediile naturale"?

Prin desfășurarea în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene a "Referendum-ului pentru remediile naturale" campania își propune garantarea accesului liber la remedii naturale fundamentate științific pentru toți cetățenii UE. În vederea atingerii acestui țel, dorim să obținem un milion de semnături printr-o petiție care să ceară organizarea fără întârziere, în cadrul Uniunii Europene, a acestui referendum.

De ce este nevoie de această inițiativă?

Click here to download a copy of the petition form.

Sub aparența "protecției sănătății publice" legislația europeană vine cu măsuri draconice menite să restricționeze informațiile despre majoritatea remediilor naturale și uzul acestora. Toate acestea se întâmplă în timp ce milioane de oameni mor anual din cauza unor boli cronice precum atacul de cord, atacul cerebral și cancerul și în timp ce sute de studii clinice și științifice demonstrează faptul că remediile naturale (incluzând și terapiile cu vitamine) pot preveni apariția acestor boli.

Pentru a afla cât de restrictive sunt legile europene cu privire la remediile naturale, precum și amenințarea dreptului de a le putea alege din Statele Unite, apăsați aici.

Care este situația curentă a acestei campanii?

Debutul acestei petiții a avut loc în 2002, iar la acea vreme eram încă conduși de speranța că Bruxelles va asculta vocile oamenilor. De atunci și până acum însă, ca urmare a impunerii a Tratatului dictatorial de la Lisabona asupra cetățenilor Europei, cele mai mari temeri ale noastre despre natura acestui construct și a structurii nedemocrate care îl însoțește, au devenit realitate. Ținând seama de aceasta și de faptul că peste un sfert de milion de oameni au semnat petiția, am decis că este important să continuăm campania, maximizând în același timp eforturile de trezire a conștiinței globale cu privire la adevărata natura a sistemului de la Bruxelles și a originii sale.

Așa cum cutremurătoarea carte "Rădăcinile naziste ale UE Bruxelles" o arată, arhitecții cheie ai conceptului 'UE Bruxelles' au fost recrutați dintre aceiași tehnocrați care anterior concepuseră planurile unei posibile Europe naziste de după cel de-al Doilea Război Mondial. Acest fapt, ascuns în mod deliberat cetățenilor Europei de mai bine de șaptezeci de ani, explică similitudinea șocantă dintre natura nedemocrată a UE Bruxelles și planurile naziste postbelice pentru o "arie economică europeană integrată". Dacă după lectura acestei importante cărți doriți să ne ajutați voluntar în răspândirea informațiilor pe care le conține, vă rugăm să ne contactați.

În lumina noii înțelegeri a naturii ‘UE Bruxelles’ a devenit din ce în ce mai clar pentru noi faptul că rezultatul luptei globale pentru libertatea sănătății și a alegerii remediilor naturale este direct dependent de demontarea acestei structuri și înlocuirea ei cu o Europă cu adevărat democrată.

Pentru a contribui la atingerea acestui scop, încurajăm de asemenea semnarea petiției 'O Europă pentru oameni, dinspre oameni'. Redactat de către supraviețuitorii lagărului de concentrare Auschwitz din Al Doilea Război Mondial, acest document unic justifică necesitatea ca sănătatea și viețile cetățenilor Europei să fie apărate de interesele corporatiste ale căror profituri de mii de milioane de dolari rezultă din transformarea corpului uman într-o piață de desfacere. Numitorul comun al acestor interese, reprezentate în primul rând prin industria farmaceutică și industria alimentară a organismelor modificate genetic, sunt produsele patentate care dau seama de investițiile gigantice de grup făcute pe cheltuiala sănătășii și a vieților a milioane de oameni. Petiția "Europa pentru oameni, dinspre oameni" cere așadar dreptul la sănătate; dreptul la viață; dreptul la o alimentație naturală; dreptul la un mediu de viață sănătos; respect pentru demnitatea umană și protecția valorilor sociale.