OPINIEPEILING

Ondersteunt u de oproep tot een referendum over het Verdrag van Lissabon?


Klik hier om de huidige resultaten te bekijken.

VERWERP HET VERDRAG VAN LISSABON!

Voorheen lag de nadruk van onze campagne op de oproep om onmiddellijk aan alle mensen de gelegenheid te geven om door middel van een referendum te stemmen over het Verdrag van Lissabon. Tot nu toe zijn onze petities ondertekend door een kwart miljoen mensen in heel Europa.

Lees hier verder…

EEN REFERENDUM VOOR NATUURGENEESWIJZEN

De campagne wil vrije toegang garanderen tot natuurgeneeswijzen die wetenschappelijk zijn onderzocht voor alle inwoners van de Europese Unie.

Lees hier verder…

EEN EUROPA VOOR HET VOLK – DOOR HET VOLK

Op 13 november 2007 kwamen meer dan 30 overlevenden van concentratiekamp Auschwitz en andere concentratiekampen van de Nazi's bijeen in Auschwitz voor een eendaagse conferentie.

Lees hier verder…

 

Verzenden van pagina

Bookmark

Print

 

INITIATIEF VOOR EEN EUROPEES REFERENDUM

Een Referendum voor Natuurgeneeswijzen

Klik hier om de petitie online te ondertekenen.

Wat is de campagne ‘Referendum voor Natuurgeneeswijzen’?

De campagne wil vrije toegang garanderen tot natuurgeneeswijzen die wetenschappelijk zijn onderzocht voor alle inwoners van de Europese Unie, door middel van het houden van een ‘Referendum voor Natuurgeneeswijzen’ is alle 27 Europese lidstaten. Om dit te realiseren willen we één miljoen handtekeningen verzamelen in een petitie waarin wordt geëist dat de Europese Unie onmiddellijk een dergelijk referendum houdt.

Waarom is dit initiatief nodig?

Klik hier om een exemplaar van de petitie te downloaden.

Er worden in heel Europa steeds vaker Draconische wetten voorgesteld, onder het mom van ‘bescherming van de volksgezondheid’, die informatie over veel natuurgeneeswijzen en het gebruik ervan willen verbieden. En dit ondanks het feit dat er jaarlijks miljoenen mensen sterven aan chronische ziekten zoals hartaanvallen, beroertes en kanker en dat duizenden klinische en wetenschappelijke onderzoeken reeds hebben aangetoond dat natuurgeneeswijzen (waaronder vitaminetherapie) deze ziekten kunnen voorkomen.

Klik hier om te lezen hoe beperkende Europese wetten aangaande natuurgeneeswijzen nu ook de keuzevrijheid in de Verenigde Staten bedreigen.

De huidige stand van zaken in deze campagne.

Het initiatief voor deze petitie startte in 2002. Onze drijfveer was de hoop dat de EU in Brussel zou willen luisteren naar de stem van het volk. Sindsdien is echter onze ergste nachtmerrie bewaarheid: door het opleggen van het dictatoriale Verdrag van Lissabon aan alle Europeanen, is deze ondemocratische politieke structuur een realiteit geworden. Het feit dat de petitie werd ondertekend door meer dan een kwart miljoen mensen, heeft ons doen besluiten om door te gaan met deze campagne. Daarbij hebben wij ons tevens tot doel gesteld ons uiterste best te doen om wereldwijd het bewustzijn te verhogen over de oorsprong en de werkelijke aard van de EU in Brussel.

In het baanbrekende boek Nazi Roots of the Brussels EU wordt beschreven hoe de architecten van de EU in Brussel werden gerekruteerd onder dezelfde technocraten die eerder tekenden voor het ontwerp van een naoorlogs Europa onder bestuur van de Nazi’s. Dit ontwerp, dat opzettelijk meer dan zestig jaar werd verborgen voor de Europese bevolking, toont ons het ondemocratische gezicht van de EU in Brussel waarvan de doelstelling verdacht veel lijkt op de plannen die Nazi’s indertijd hadden voor `een totaal Europees economisch gebied`. Als uw interesse is gewekt, na het lezen van dit boek en u bereid bent om wat vrije tijd de besteden aan het doorgeven van deze informatie, neem dan contact met ons op!

Tegen het licht van de EU in Brussel bekeken, wordt het duidelijk dat de uitslag van het gevecht rond het recht op natuurlijke geneeswijzen rechtstreeks afhangt van de ontmanteling van deze structuur en het vervangen ervan door een echt democratische Europese regering.

Om dit doel te bereiken doen wij een beroep op iedereen om de petitie 'A europe for the people, by the people' te ondertekenen. Dit is een initiatief van de overlevende van het concentratiekamp in Auschwitz. De kerngedachte van dit unieke document is het beschermen van de gezondheid en het leven van de Europese burgers tegen de belangen van de multinationals, die miljarden verdienen aan het menselijke lichaam als marktaandeel. De gemene deler van deze belangen zijn de gepatenteerde producten. Gigantische investeringsgroepen, met op de eerste plaats de farmaceutische industrie en de voedingsindustrie maken astronomische winsten met van genetisch gemodificeerde producten, ten koste van de gezondheid en het leven van miljoenen mensen. De petitie 'A europe for the people, by the people' vraagt om het recht op gezondheid, het recht op leven, het recht op natuurlijk voedsel, het recht op een gezond milieu, respect voor de menselijke waardigheid en het beschermen van sociale waarden.