OPINIEPEILING

Ondersteunt u de oproep tot een referendum over het Verdrag van Lissabon?


Klik hier om de huidige resultaten te bekijken.

VERWERP HET VERDRAG VAN LISSABON!

Voorheen lag de nadruk van onze campagne op de oproep om onmiddellijk aan alle mensen de gelegenheid te geven om door middel van een referendum te stemmen over het Verdrag van Lissabon. Tot nu toe zijn onze petities ondertekend door een kwart miljoen mensen in heel Europa.

Lees hier verder…

EEN REFERENDUM VOOR NATUURGENEESWIJZEN

De campagne wil vrije toegang garanderen tot natuurgeneeswijzen die wetenschappelijk zijn onderzocht voor alle inwoners van de Europese Unie.

Lees hier verder…

EEN EUROPA VOOR HET VOLK – DOOR HET VOLK

Op 13 november 2007 kwamen meer dan 30 overlevenden van concentratiekamp Auschwitz en andere concentratiekampen van de Nazi's bijeen in Auschwitz voor een eendaagse conferentie.

Lees hier verder…

 

Verzenden van pagina

Bookmark

Print

 

INITIATIEF VOOR EEN EUROPEES REFERENDUM

Een Referendum voor Natuurgeneeswijzen

De bescherming van onze gezondheid is een van de meest fundamentele rechten van de mens en toch sterven er jaarlijks miljoenen Europeanen aan de gevolgen van aandoeningen die kunnen worden voorkomen, zoals hartaanvallen, beroertes en kanker.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze aandoeningen (en vele anderen) voorkomen kunnen worden met natuurgeneeswijzen die bovendien geen bijwerkingen hebben. Tot zover zijn er meer dan 10.000 onderzoeken gepubliceerd in de wetenschappelijke pers en op internet waarin het essentiële belang van vitaminen en andere natuurlijke middelen wordt aangetoond.

Desalniettemin worden er op nationaal en Europese niveau wetten voorgesteld die de vrije toegang zullen verbieden tot deze belangrijke gezondheidsinformatie en tot natuurgeneeswijzen waarvoor geen patent kan worden verkregen, zoals vitaminen.

Ons recht op een goede gezondheid en een lang leven zou door niemand in gevaar gebracht moeten kunnen worden. We moeten opkomen voor ons recht om onze gezondheid te beschermen en onze levens veilig te stellen.

We verzoeken de Europese Unie om het fundamentele recht op een goede gezondheid te beschermen voor alle burgers.

We vragen alle verantwoordelijke politici in de Europese Unie een ‘Referendum voor Natuurgeneeswijzen’ te houden om te garanderen dat elke burger in Europa het recht heeft op vrije en onbeperkte toegang tot vitaminetherapie en andere natuurgeneeswijzen.

We vragen de Europese overheden om het recht op referenda in hun nationale grondwetten te koesteren.

mysql-error:
File: /home/www/shared/pear/new_contact/functions_referendum.inc.php
Line: 32

(Alle velden invullen.)

 

Voornaam:

Achternaam:

Straatnaam:

Huisnummer:

Plaats:

Postcode:

Land:

E-mailadres:

 
 

 

 

Alle informatie die u ons geeft zal vertrouwelijk worden behandeld en wordt niet met derden gedeeld.

To avoid spam, and to confirm that you wish to sign the petition, please enter the security code shown above before you click send.